Bolu’da Trekking (8 – 11 Ağustos 2013)

Bolu’nun doğal yürüyüş parkurları toplamada 1.065 km’dir. Bu parkurların büyük bölümü dört mevsim rahatlıkla yürünebilir. Bu etkinliğimizde, yeni oluşturduğumuz Bolu’nun parkurlardan bir bölümünü yürüyeceğiz…

8 Ağustos, Perşembe: Yola çıkış

07.00 Taksim AKM

07.30 Kadıköy Evlendirme Dairesi

Öğle saatlerinde Bolu’da olacağız. Yemek molası ve otele yerleştikten sonra Seben Muslar Mağaraları’na kısa bir yürüyüş yapacağız.

9 Ağustos Cuma / Guzderesi Kanyonu: Bolu’nun eşsiz parkurlarından biri de Guzderesi Kanyonu’dur. 12 km’lik parkurun bitmesini hiç istemeyeceksiniz.

bolu hiking

10 Ağustos Cumartesi / Avudan Yolu: Seben’den – Bolu’ya giden bu yol manzara güzelliği açısından görkemli. Rahat yürünen bir yapısı var. Dikkat bu parkurda her an karşımıza geyik çıkabilir.

boluda yuruyus

11 Ağustos Pazar: Seben Gölü kıyısında kısa süren bir yolculuktan sonra, akşam saatlerinde İstanbul’da olacak şekilde yola çıkıyoruz.

bolu trekking

Detaylar: Aktif katılımlı bu etkinlik; kamp tesisi konaklamalıdır. Konaklamalar iki kişilik odalarda gerçekleşecektir.

Katılım bedeli: 590 TL + KDV’dir.

Fiyata dâhil olan hizmetler: Ana ve ara ulaşımlar, TP konaklama (sabah kahvaltıları, akşam yemekleri) ve rehberlik dâhildir. Yürüyüş günleri için kumanya hazırlanacaktır.

Fiyata dâhil olamayan hizmetler: Ana yolculuk boyunca yapılan harcamalar.

Son başvuru tarihi: 2 Ağustos 2013 mesai saatleri bitimi.

Not: Temel yürüyüş kurallarını bilen ve yürüyüş temposuna sahip herkesin gerçekleştirebileceği bir etkinliktir.

Bu turda gerekli malzemeler: Yürüyüş ayakkabısı, günlük kullanım için küçük sırt çantası, matara, rüzgârlık veya yağmurluk, güneş gözlüğü ve güneş kremi, mayo ve kişisel temizlik eşyaları ve yürüyüş için baton.

Başvuru: sirtcantam@sirtcantam.com.tr

Trekking Turizm, TÜRSAB 5239