NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 24 – 27 Kasım 2011 tarihlerinde Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi’nde yapılacak. Festivalde pek çok etkinlik düzenlenecek.

İnsan sağlığını beden – zihin – ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemek ve insanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan NATUREL Festivali’nde bu yıl, Türkiye’nin yanısıra ABD, Almanya, Fransa, Hindistan, İngiltere, Kanada ve Tayland’dan uzmanlar bir araya gelerek yoğun bir bilgi paylaşımı gerçekleştiriyor.

Festivalde doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılıyor ve dört gün boyunca, konferanslar, müzik ve dans performansları, albüm ve kitap imza günleri gibi doksanı aşkın farklı aktivite yer alıyor.

NATUREL 2011 Festivali, hergün 11.00 – 20.00 arası ziyaret edilebilecek. 20 TL olan giriş ücretine, gün içerisindeki tüm seminerler, etkinlikler ve atölye çalışmalarının çoğu dahildir. Biletler girişte alınabilir. Festival programı ayrıntıları için:  www.festivaistanbul.com