Sevgili Sırtçantam Dostları

Her ne kadar, bu derginin künyesinde Günışığı Ltd. Şti. adına imtiyaz sahibi ben olsam da, bu derginin manevi olarak sahibi sizlersiniz. Sırtçantam, sizler gibi düşünen, yaşayan, sorgulayan, duruş sergileyen bir anlayış gurubu içinden doğdu. Bu dergiyi var eden, yayımını sağlayan bedeller üzerinde, ülke dışından hiçbir gelir olmadığı gibi, bizim cemiyet ya da her hangi bir cemaatlerle ilişkimiz yoktur.

sayi 34

Bizler, sizin gibi hayatın içinde, sizlerden belki farklı olarak yayıncılık ve turizm işinden gelir ederek önce geçimimizi sağladıktan sonra, sizin de manevi olarak ortak olduğunuz bu dergiyi düzenli olarak çıkarmaya çalışıyoruz.

Dünyanın içinde olduğu ekonomik kriz ortamında, hele hele ülkemizin bulunduğu ekonomik durumu da göz önüne alırsak hangi şartlarda çalıştığımız ortadadır. Bizler cam binalar içerisinde oturmuyoruz. Her hangi bir şekilde devletin ihalelerini ya da imtiyazlarını takip ederek de geçinmiyoruz. Kitap üretiyoruz, dergi üretiyoruz, hizmet üretiyoruz ve bu dergiyi yaşatmaya çalışıyoruz. Hiç kimseden menfaat beklemediğimiz içinde, özgür bir şekilde düşündüklerimizi sizlerle paylaşabiliyoruz.

Bizler, sizin içinizden çıkmış bir arkadaş gurubuyuz. Bu dergi, sizlerin manevi mirasınız olarak bulunuyor. Mirasınıza sahip çıkın.

Işık ve sevgi ile…

İsmail Şahinbaş