Merhaba

 

 

 

 

Sırtçantam dergisi olarak bizler, hayata dair yaşanmışlıkların paylaşılmadıkça hiçbir anlam ifade etmeyeceğinden yola çıktık. Sırt çantasında çakı, el feneri, pusula, matara ile birlikte umut, hayal ve keşfetme arzusu bulunan siz doğaseverler için yeni bir dergi hazırladık.

sayi 1

 

İlk sayımızda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan ve değişik doğa sporları ile ilgilenen kişilerin yanı sıra değerli hocamız Prof. Dr. Sencer Şahin’in Nemrud Dağı’nın restorasyonu hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaşması ile doğa sporlarını kültürel katkılarla pekiştirmiş olduk.

Dergimizin diğer bölümü ise ilgi ile okuyacağınızı düşündüğümüz ve siz doğaseverlerin pusulası olacak Doğa Takvimi. Bu takvimde; doğa sporları ile uğraşan tur şirketlerinin, doğa derneklerinin, çeşitli dağcılık ve doğa sporları ve fotoğraf kulüplerinin ay içerisindeki programlarını görebileceksiniz.

‘Aslanlar kendi hikâyelerini yazmadığı sürece, avcılar daima haklıdır’ derler. Sırtçantam’da biz ve bizim gibi düşünenlerin hikâye ve hayallerini bulacaksınız.

Sırtınızdan çantanız eksik olmasın.

Işık ve sevgi ile…

Şener Aslan