2010 MotoPlus Fuarı

İkincisi düzenlenen MotoPlus Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı geçen haftalarda İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. 4 gün süresince, değişik illerden gelen yaklaşık 61 bin motosiklet sevdalısı fuarı ziyaret etti.

Mükemmel şekilde dizayn edilmiş motosikletler ve aksesuarları, profesyonel biniciler kadar motosikletle hobi olarak ilgilenenler tarafından da büyük ilgi topladı. Kendi dallarında birçok başarıya imza atan sporcularımız da yaptıkları gösterilerle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Köklü markalar bu fuarda adeta gövde gösterisi yaptı. Rengârenk Scooterlar, devasal Racingler, maceraperest Endurolar stantlarda yerlerini aldı. Bir de fuarların vazgeçilmezi mini etekli manken ablalar… Birçok marka yeni modellerini ilk defa görücüye çıkardı. Fiyatlar uçuk olunca, bu güzel aletler hayalleri ve fotoğraf karelerini süslemekle kaldı.

Organizasyona yapılan çekilişler, düzenlenen imza günleri, ziyaretçilere sponsorlar tarafından sunulan küçük hediyeler renk kattı. Ama bu renk, katılan firmalara ekonomik anlamda bir kazanç sağlamadı. Çünkü krizin etkisinin kırılamamasının etkisiyle gezen çoktu ama alan yoktu.

Önümüzdeki organizasyonlarda hayallerimizi de gerçekleştirebilmemiz dileğiyle…

Muhabbetle.